Danmarks Bedste Arbejdspladser® 2023

500+ medarbejdere

Skulle have søgt job hos Louis Nielsen er nok den mest umiddelbare tanke, der falder en ind, når man skal beskrive Louis Nielsen som arbejdsplads.  

Gennem årene er Louis Nielsen vokset fra at være en lille lokal optikerkæde til   i dag at sætte standarden for, hvordan en god detail-arbejdsplads kan fungere. Der er i Louis Nielsen en udpræget familiestemning, der kommer til udtryk i et særdeles stærkt sammenhold. 97 % af alle ansatte vurderer, at folk ofte eller næsten altid udviser omsorg for hinanden.

Den stærke kultur kommer ikke af sig selv.  Louis Nielsens næsten 900 medarbejdere i kædens 80 butikker og på kontoret i Ålborg, lever efter værdier, som er dybt forankrede i en stærk identitet. Selvom Louis Nielsen i dag er Danmarks største optikerkæde, holder kæden fast i at være ”the underdog”, der til stadighed udfordrer branchens normer.

Det konstante fokus på at blive bedre og udfordre normer har bragt Louis Nielsen i front. Ikke bare i markedet, men også som arbejdsplads – tingene hænger sammen. Understøttet  af unikke muligheder for den enkeltes karriere gennem robuste udviklings- og uddannelsesprogrammer til alle – lige fra elever til partnere, er arbejdspladsen røget til tops som Danmarks Bedste Arbejdsplads i kategorien 500+ medarbejdere i Danmark.

Kort om Louis Nielsen

Kan jeres arbejdsplads vinde kategorien næste år?

Hør mere om hvordan I bliver Great Place to Work-certificeret

Nysgerrrig på vinderne
i de andre kategorier?

Sådan finder
vi vinderne