Danmarks Bedste Arbejdspladser® 2022

500+ medarbejdere

Den Randers-baserede Sparekasse, som for tredje år i træk løber med titlen som Danmarks Bedste Arbejdsplads i kategorien + 500 medarbejdere, har afgivet et løfte til arbejdspladsens fire interessenter: Kunderne, Medarbejderne, Samfundet og Sparekassen- Løftet er relateret til kernen af, hvem de er og den fremtid, de ønsker at skabe. Kernen definerer Sparekassen selv som summen af virksomhedens status som Garantsparekasse, en forrentningsorienteret familiekultur, værdien ordentlighed og betydningen af personlige relationer. De fire elementer er tilsammen det, der differentierer Sparekassen – og beskriver arbejdspladsens kultur og DNA.

Medarbejdere til strategidag.

Hvad enten det drejer sig om arbejdet med ledelsesprincipper og den fremtidige ledelsespipeline, om kommunikationen og udrulningen af strategi eller om involveringen af medarbejderne i at udvikle arbejdspladsen, så spiller Sparekassen på mange tangenter. Ifølge sparekassen selv er det ikke én bestemt ting, der adskiller dem fra konkurrenterne, men derimod paletten af initiativer. Hertil kommer en udbredt grad af ydmyghed overfor sparekassens arv, de resultater, de har skabt og arbejdspladsens forpligtelser i fremtiden.

Sparekassens fortælling som virksomhed og arbejdsplads er med andre ord tydelig, og det er det strategiske fundament også – og det lønner sig: Sparekassens resultat for 2021 blev offentliggjort i starten af marts og slår igen rekord med det bedste resultat i arbejdspladsens 192-årige historie. Sparekassen har formået at styrke forrentningen under ellers turbulente vilkår i forbindelse med pandemien og været begunstiget af stor aktivitet på boligmarkedet. En ny satsning på KRON – Sparekassens digitale bank – har samtidigt åbnet op for en ny og større kundegruppe.

Sparekassen Kronjylland er i sandhed til inspiration, og viser, at det kan lade sig gøre at drive en sund forretning, en attraktiv arbejdsplads, samtidig med at kere sig om omverdenen og den fremtid, vi efterlader til fremtidige generationer.

Kort om Sparekassen Kronjylland

Kan jeres virksomhed vinde kategorien næste år?

Hør mere om hvordan I bliver Great Place to Work-certificeret

Nysgerrrig på vinderne
i de andre kategorier?

Sådan finder
vi vinderne