Danmarks Bedste Arbejdsplads
for unge 2022

For Louis Nielsen er det soleklar logik, at tid og penge investeret i medarbejderne både kommer medarbejderne og forretningen til gode!

Det gælder for alle medarbejdere hos Louis Nielsen, og det gælder især for medarbejdere i starten af deres karriere.

Alle nye medarbejdere gennemgår Louis Nielsens omfattende, men tilpassede, onboarding-programmer men Louis Nielsen investerer yderligere i de unge: De bliver nemlig ikke blot introduceret til Louis Nielsen, de skal også introduceres til arbejdslivet som sådan og til hvordan, man agerer i et professionelt miljø. Resultatet er, at 97% af de unge under 25 år oplever at blive budt varmt velkommen, når de starter hos Louis Nielsen.

Louis Nielsens fokus på medarbejdernes personlige og faglige udvikling stopper aldrig. For Louis Nielsen er medarbejderne udgangspunktet og optikerkæden er meget bevidste om, at ’den kun er så stærk som teamet’. Louis Nielsen ser det derfor som en klar forudsætning for at kunne fortsætte deres vækst, at hver enkel medarbejder har mulighed for at udnytte sit fulde potentiale. Derfor har samtlige medarbejdere også en personlig udviklingsplan samt kvartalsvise samtaler med deres leder for at sikre både opfølgning og støtte.

Kort om Louis Nielsen

Kan jeres virksomhed vinde prisen næste år?

Se hvordan jeres virksomhed kan blive Great Place to Work-certificeret

Se hvilke virksomheder
der har vundet
i de andre kategorier