Danmarks Bedste Arbejdsplads
For Unge 2023

IT-Branchens Bedste Arbejdspladser 2023

Hos Delegate er et studiejob ikke bare et studiejob. Efter en målrettet ansættelsesproces bliver de studerende en del af et talentudviklingsprogram, som er designet til både at give de studerende indblik i de grundlæggende teknologier på tværs af huset, lader dem efterprøve deres teoretiske læring i praksis, samt mulighed for at udfordre det bestående.

Cirka 10% af medarbejderne i Delegate er studerende og derfor er det vigtigt at de studerende ikke bare ’går til hånde’. I stedet arbejder de studerende med mange forskellige opgaver og projekter og kommer med ud hos kunderne fra starten.

I tæt samarbejde med deres leder lægges en talentudviklingsplan, der sikrer de studerende konkret viden om – og erfaring med, hvad jobbet som konsulent indeholder.

Samtidig lærer Delegate de studerende godt at kende og kan derfor, når studierne er færdige, skabe en stilling, der imødekommer deres ønsker og behov. En gennemsnitsscore på 97% i Great Place to Works Trust Index måling fortæller at de studerende er super tilfredse med arbejdspladsen og 93% af de studerende vælger da også at takke ja til en fastansættelse hos Delegate efter endt studie.

Udover at modtage prisen som Danmarks Bedste Arbejdsplads For Unge 2023 er Delegate også nummer 1 på IT-Branchens Bedste Arbejdspladser 2023.

Kort om Delegate

  • Antal medarbejdere: 208
  • Branche: IT
  • Web: Delegate

Kan jeres arbejdsplads vinde prisen næste år?

Se hvordan jeres virksomhed kan blive Great Place to Work-certificeret