Danmarks Bedste Arbejdspladser® 2023

50-499 medarbejdere

Samtlige medarbejdere hos Precis Digital oplever, at ledelsen stoler på, at medarbejderne gør et god stykke arbejde uden at se dem over skulderen.

På trods af, at Precis Digital i alt er over 500  medarbejdere  (hvoraf 93 arbejder i Danmark),  så er det ikke hierarkiet, der dikterer hverdagen. Dagligdagens prioriteringer drives af den enkeltes kompetence og samarbejdsevne – mantraet er at de bedste vurderinger foretages tæt på kunden og opgaven.

Gennem nøje beskrevne processer sikrer Precis Digital, at mangfoldighed og lighed er bærende kultursøjler, hvor alle har lige muligheder for at lykkes, blive belønnet og blive forfremmet – der arbejdes struktureret med at bekæmpe ubevidst bias hos ledere, kollegaer og kunder.

Precis Digital er en transparent arbejdsplads med masser af gensidig tillid. For eksempel, kan alle medarbejdere gøre brug af 2 årlige fridage uden forklaring – ingen syge- eller feriemelding er nødvendig. Og en meget flittig brugt ordning, er ordningen hvor folk kan nominere en kollega til at modtage 1500 kr. i bonus, hvis vedkommende har taget særligt ansvar. Beløbet er blevet tildelt mere end 150 gange i 2022.

Måske siges det bedst med denne medarbejderkommentar: Kulturen og det menneskelige mindset som alle har, gør virkelig Precis Digital til et Great Place to Work. Folk strækker sig langt for at hjælpe hinanden og sikrer sig, at ingen føler sig overladt til sig selv.

Kort om Precis Digital

Kan jeres arbejdsplads vinde kategorien næste år?

Hør mere om hvordan I bliver Great Place to Work-certificeret

Nysgerrrig på vinderne
i de andre kategorier?

Sådan finder
vi vinderne