Danmarks Bedste Arbejdsplads
For Seniorer 2023

Det tager mange år at opbygge mange års erfaring!

 Så klar er indsigten hos Process Engineering. De værdsætter den store faglighed, kendskabet til branchen og evnen til at spille sig på banen i nye samarbejdskonstellationer som medarbejdere med årtiers erfaring kommer med.

Indgående branchekendskab og dyb faglighed er centralt i opgaveløsningen – og derfor er rekrutteringsstrategien meget bevidst tilpasset ønsket om erfarne medarbejdere. Den erfaring, de lidt ældre og mere erfarne kolleger kommer med, betyder noget for virksomhedskulturen. De er fantastiske rollemodeller og mentorer for de yngre medarbejdere, og de er gode ambassadører for Process Engineering ude hos kunderne.

I Process Engineering er de modne medarbejdere engagerede, motiverede og bliver længe i deres jobs. – Også selvom, der er en naturlig bagkant på ansættelsen. Process Engineering har ved at tilbyde fleksible vilkår stort held med at beholde og sågar rekruttere medarbejdere efter den almindelige folkepensionsalder.

Knap halvdelen af medarbejderne er over 55 år. Mere end hver tredje var over 50 år på ansættelsestidspunktet; 10% var over 60 år – og en enkelt sågar over 70!

Kort om Process Engineering 

Kan jeres arbejdsplads vinde prisen næste år?

Se hvordan jeres virksomhed kan blive Great Place to Work-certificeret