Danmarks Bedste Arbejdsplads
for seniorer 2022

Middelfart Sparekasse blev stiftet som en forening med en stærk social profil og et medfødt blik på den værdi, som (forenings)fællesskaber, af forskellige mennesker med forskellige erfaringer, skaber.

Det afspejler sig i sparekassens ambition om at være en arbejdsplads ’Til fælles bedste’ for både kunder, medarbejdere, familier, gæster og for Sparekassen selv. For alt andet ville ifølge dem selv være ’en utænkelig og fattig ambition’.

Middelfart Sparekasse tænker i langtidsholdbare løsninger både for kunder og medarbejdere: ’Til fælles bedste’ er at tænke på andre, før man tænker på sig selv; at give den rigtige rådgivning til kunden frem for at sælge et ekstra produkt; at tænke på den langsigtede relation og vinde kundens tillid. Derfor er der ingen individuelle salgsmål eller krav om antal kundemøder.

I stedet fokuseres langsigtet på kunde- og medarbejdertilfredshed og ikke på ekstraordinær høj vækst i rekordfart, men på solid vækst i det, Middelfart Sparekasse selv kalder ’Middel-fart’.

Kombinationen af rutinerede medarbejdere med lang både faglig og personlig erfaring og yngre medarbejdere, der kommer med en opdateret faglig viden og et ’ungt’ gå-på-mod, skaber høje niveauer af både læring og trivsel – til arbejdspladsens fælles bedste.

Kort om Middelfart Sparekasse

  • Antal medarbejdere: 368
  • Branche: Finans & Forsikring
  • Web: www.midspar.dk

Kan jeres virksomhed vinde prisen næste år?

Se hvordan jeres virksomhed kan blive Great Place to Work-certificeret

Se hvilke virksomheder
der har vundet
i de andre kategorier