Danmarks Bedste Arbejdspladser® 2022

20-49 medarbejdere

Per 3. maj 2022 har Q-Construction indgivet konkursbegæring.

Q-Construction er værdidrevet med fokus på den gode arbejdsplads og det gode liv. Arbejdspladsen er lykkedes med at skabe et solidt kulturelt fundament som grundlag for at tiltrække og fastholde medarbejdere, såvel som kunder og samarbejdspartnere. Endda i en sådan grad, at 97% af medarbejderne oplever, at Q-Construction ”Alt taget i betragtning, er et rigtig godt sted af arbejde”. Det arbejde bygger på en opskrift, hvor medarbejderne tilbydes et stærkt fællesskab, et arbejde med mening og stor frihed til at løse opgaverne på en måde, som de vurderer, er bedst.

Q-Construction på byggepladsen.

Q-Construction vil være den mest attraktive og moderne entreprenørvirksomhed i Danmark, og vil derfor skabe et miljø, der er attraktivt for medarbejderne. Det gør arbejdspladsen ved at sikre balance mellem medarbejdernes arbejds- og privatliv, og ved at give medarbejderne stor frihed under ansvar. Begge dele er med til at motivere og understøtte, at arbejdet opleves som meningsfuldt. Når medarbejderne har friheden til selv at finde løsningerne, giver det rum for, de kan udfolde og udvikle sig.

Samtlige medarbejdere oplever, at ”Ledelsen stoler på, medarbejderne gør et godt stykke arbejde uden at kigge dem over skulderen”.

Samarbejdet med Great Place to Work går internt i QC under udtrykket ”Great Place to Develop” som udtryk for den værdi, medarbejdernes indsats og udvikling har for arbejdspladsen. Det er holdningen, at medarbejdere i vækst, skaber en virksomhed i vækst. Derfor prioriteres medarbejdernes udvikling højt, da arbejdspladsen udvikler sig i takt med medarbejderne.

Kort om Q-Construction

Kan jeres virksomhed vinde kategorien næste år?

Hør mere om hvordan I bliver Great Place to Work-certificeret

Nysgerrrig på vinderne
i de andre kategorier?

Sådan finder
vi vinderne