Danmarks Bedste Arbejdspladser® 2023

20-49 medarbejdere

Tillid og transparens i en uformel arbejdskultur med fuld fokus på kerneopgaven har i 2023 medvirket til at give Louisenlund en velfortjent førsteplads.

Louisenlund er et opholds- og bosted for personer med psykiske lidelser og har i over 100 år levet efter visionen ”Alle har ret til et værdigt liv”.

Visionen har rod i Louisenlund-loven, der består af 9 positive og optimistiske paragraffer. De opfordrer bl.a. til at viderebringe succeshistorier, at både større og mindre bedrifter fejres og at man skal lære af fejltagelser. Helt i overensstemmelse med det, oplever 100% af medarbejderne at særlige begivenheder fejres og at ledelsen anerkender hændelige fejltagelser som en del af arbejdet.

Paragrafferne efterleves hver dag af alle kollegaer for både at skabe en stærk arbejdspladskultur og for at skabe et stærkt fagligt miljø, som kræves for at give beboerne et værdigt liv.

Sidste bud i loven er at Alt, som kan gå godt, vil gå godt. Og det ser ud til at være rigtigt – for i 2023 er Loiusenlund Bosted Danmarks Bedste Arbejdsplads i kategorien 20-49 medarbejdere.

Kort om Louisenlund Bosted

Kan jeres arbejdsplads vinde kategorien næste år?

Hør mere om hvordan I bliver Great Place to Work-certificeret

Nysgerrrig på vinderne
i de andre kategorier?

Sådan finder
vi vinderne