Danmarks Bedste Arbejdsplads
til inklusion 2022

Ligeværd og ordentlighed er centrale elementer i Carl Ras’ kultur, og i kombination med mottoet ”Arbejdsglæde er vores vigtigste værktøj”, og stort fokus på socialt ansvar, er det ikke overraskende, at den Herlev-baserede arbejdsplads tager ansvar for at få folk på kanten af arbejdsmarkedet i job.

Carl Ras er en familieejet og ejerledet virksomhed, og selvom de i dag beskæftiger over 400 medarbejdere, præger det stadig kulturen, som beskrives som ’familiær’: ”I en familie har man forskellige roller og forskellige erfaringer. Nogen bestemmer mere end andre, men fælles er det, at alle skal bidrage med det, de nu har. Man har konflikter og bliver gode venner igen. Og frem for alt går man igennem ild og vand sammen.”

Hos Carl Ras er kunden i centrum. Og for at sikre, at medarbejderne har de bedste forudsætninger for at holde kundeløftet, fokuseres på god ledelse ud fra et klart defineret ledelsesgrundlag. Ledelse er en holdsport og en nødvendig kernekompetence på lige fod med alle andre kompetencer. Der stilles derfor krav og forventninger til lederne for at kunne leve op til deres medarbejderløfte om at være branchens bedste arbejdsplads. Alle ledere i Carl Ras er rekrutteret på deres menneskesyn og evne til at engagere og motivere andre mennesker. Kravet er en grundlæggende ægte interesse i andre mennesker og en høj grad af empati.

For Carl Ras er det en naturlig måde at drive forretning på: ”Vi tror på, at glade medarbejdere skaber glade kunder, og glade kunder køber lidt mere og er lidt mere loyale.”

Kort om Carl Ras

Logo til kategorien Danmarks Bedste Arbejdsplads 2022 Til inklusion

Kan jeres virksomhed vinde prisen næste år?

Se hvordan jeres virksomhed kan blive Great Place to Work-certificeret

Se hvilke virksomheder
der har vundet
i de andre kategorier