Inspiration og Tendenser

Hos Great Place to Work arbejder vi for at skabe flere gode arbejdspladser. Én af vores metoder er at inspirere ved at fortælle alle de gode historier, vi hver dag ser og høre om ude på Danmarks Bedste Arbejdspladser.

I 20 år har vi kåret Danmarks Bedste Arbejdspladser®, og dermed arbejdet sammen med landets mest ambitiøse arbejdspladser og ledere i to årtier. Derfor ved vi, hvad der virker.

På denne side kan du læse om, hvilke tendenser vi har set blandt de arbejdspladser, der har klaret sig bedst igennem et særdeles udfordringen år. Nok har året været anderledes og mærkværdigt, men ikke desto mindre, eller måske netop derfor, kan vi lære enormt meget af det.

En god arbejdsplads i et år med Covid-19

Det har været et mærkværdigt år. Men kendetegnene for Danmarks Bedste Arbejdspladser er, at de er kommet forholdsvis godt igennem det. 

Med kreative tiltag har året for Danmarks Bedste Arbejdspladser ikke udelukkende været udfordrende og besværligt. 

De bedste arbejdspladser har med innovative løsninger og kreative tiltag prøvet nye ting af, og derfor haft et særdeles lærerrigt år.

20 år med Danmarks Bedste Arbejdspladser

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

HVEM ER
DANMARKS BEDSTE ARBEJDSPLADSER?

Leder du efter mere inspiration?

Find flere artikler, blogs og rapporter på: